Ebbe en Vloed behaalt gouden Prezo Keurmerk

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

OUDE-TONGE – Blij, voldaan, trots, maar ook wel een beetje opgelucht. Zo voelde het voor de medewerkers van woonzorglocatie Ebbe en Vloed toen begin deze maand de uitslag kwam dat ze met elkaar 'Goud' hebben behaald voor het PREZO Keurmerk in de Zorg. Dit wil zeggen: ze hebben goud gescoord tijdens de audit en worden nu voorgedragen om straks door Stichting Perspekt het gouden keurmerk daadwerkelijk uitgereikt te krijgen. "Dit is een prestatie van allemaal", zegt locatiemanager ad interim Yvonne de Waal dankbaar, "en wat hebben ze er de achterliggende tijd keihard voor gewerkt om in betrekkelijk korte tijd het niveau zo omhoog te brengen!", vult welzijnscoach Saskia Matthee aan. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!