Ebbe en Vloed behaalt gouden Prezo Keurmerk

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

OUDE-TONGE – Blij, voldaan, trots, maar ook wel een beetje opgelucht. Zo voelde het voor de medewerkers van woonzorglocatie Ebbe en Vloed toen begin deze maand de uitslag kwam dat ze met elkaar 'Goud' hebben behaald voor het PREZO Keurmerk in de Zorg. Dit wil zeggen: ze hebben goud gescoord tijdens de audit en worden nu voorgedragen om straks door Stichting Perspekt het gouden keurmerk daadwerkelijk uitgereikt te krijgen. "Dit is een prestatie van allemaal", zegt locatiemanager ad interim Yvonne de Waal dankbaar, "en wat hebben ze er de achterliggende tijd keihard voor gewerkt om in betrekkelijk korte tijd het niveau zo omhoog te brengen!", vult welzijnscoach Saskia Matthee aan. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!