B&B De Snoeperij wint tv-uitzending

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

DIRKSLAND – Aan de Straatdijk in Dirksland is de knusse Bed & Breakfast De Snoeperij van Frans en Erica te vinden. Verscheidene gasten weten de B&B te vinden en tot die categorie hoort ook Omroep Max. Alleen niet om te slapen en te ontbijten, maar om aan De Snoeperij ruimte te bieden in haar televisieprogramma Bed & Breakfast. De uitzending is inmiddels geweest, deze is nog tot 4 juli a.s. terug te zien, en daarin komt de Dirkslandse B&B als winnaar uit de bus. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!