B&B De Snoeperij wint tv-uitzending

Artikel geplaatst op: 16-6-2017

DIRKSLAND – Aan de Straatdijk in Dirksland is de knusse Bed & Breakfast De Snoeperij van Frans en Erica te vinden. Verscheidene gasten weten de B&B te vinden en tot die categorie hoort ook Omroep Max. Alleen niet om te slapen en te ontbijten, maar om aan De Snoeperij ruimte te bieden in haar televisieprogramma Bed & Breakfast. De uitzending is inmiddels geweest, deze is nog tot 4 juli a.s. terug te zien, en daarin komt de Dirkslandse B&B als winnaar uit de bus. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 16 juni 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!