Zaalvoetballers doneren aan Wij zijn Sterk

Artikel geplaatst op: 13-6-2017

DIRKSLAND - Vrijdag 9 juni was de jaarlijkse finale van de Rabobank Zaalvoetbal Competitie(RZV) op het eiland. Er werd een minitoernooi gespeeld tussen de kampioenen. Dat zijn: eerste klasse deCakebakker.nl, tweede klasse Elektron Automatisering en derde klasse DENN=Fotografie. Na een paar spannende potjes was het daarna tijd voor de prijsuitreiking. Als eerste mocht Peter Hobbel naar voren komen. Hij stopt als vast barpersoneel van de Gooye en kreeg daar onder gezang van de spelers een kleinigheidje aangeboden. Hierna ontvingen Eliane en Rosalie van www.wijzijnsterk.com een cheque van 400 euro. Wij zijn Sterk zet zichh in om kwetsbare mensen te helpen om te sporten. Als afsluiting kregen de aanvoerders van de kampioenen hun schaal en de topscorers Joran Maliepaard, Henrik Braber en Stephan Wesdijk hun beker uitgereikt.

Om ook komend seizoen weer een eilandelijk zaalcompetitie te kunnen organiseren wordt er gezocht naar een nieuwe (hoofd/sub)sponsor, nieuwe teams en mensen die het leuk vinden om te helpen met het organiseren. Neem voor meer informatie contact op met Cor Monster: cor@sr-go.nl, 06-81290033. Of met Johan de Vos: j-de-vos@hotmail.com, 06-10545734.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!