Elektro Westhoeve is nu WETEC

Artikel geplaatst op: 13-6-2017

STELLENDAM – Op vrijdag 9 juni heeft Elektro Westhoeve een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen aan de Nijverheidsweg 34 in Stellendam. Voorheen was softwarebedrijf COAS in dit pand gevestigd.Tijdens de opening is de nieuwe naam gepresenteerd: WETEC. Dat sluit beter aan bij de internationale activiteiten van het bedrijf.

WETEC maakt elektrische installaties en automatisering voor luxe woningen, utiliteitsbouw, machines en de scheepvaart. Het bedrijf werkt niet alleen voor de visserij, maar is ook actief in de bagger- en de offshorebranche in Europa en daarbuiten. In totaal werken er 25 mensen bij het bedrijf.

Elektro Westhoeve kent een lange geschiedenis. Het begon allemaal in 1930 in het centrum van Ouddorp, met activiteiten in de woningbouw en later ook op de schepen die in het oude Ouddorpse haventje lagen. In de volksmond op het dorp was het toen Piet van Jobje Westhoeve en later Job van Piet van Jobje Westhoeve. De directie bestaat vandaag de dag uit Kees Koese en Marcel Santifort. Hun vaders zaten ook al in het bedrijf. Voor de verhuizing naar de huidige locatie werkte Elektro Westhoeve vanuit twee locaties: één in Ouddorp en één in de Deltahaven. Om verdere groei mogelijk te maken is er nu gekozen voor één nieuwe locatie met voldoende ruimte voor de toekomst.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!