Het Kompas op bezoek bij Landal

Artikel geplaatst op: 13-6-2017

OUDDORP - Dinsdagmiddag 8 juni was groep 3 en 4 van de basisschool Het Kompas uit Stellendam welkom op Landal Ouddorp Duin. Deze periode werkt de klas over thema 'op reis'.

De groep werd hartelijk en enthousiast ontvangen. Allereerst kregen ze in de receptie de nodige informatie. Vervolgens mochten ze Bollo begroeten, dat was een grote verrassing! Bollo had het druk met het ontvangen van knuffels en het schudden van handen. Daarna kreeg de groep een rondleiding door een van de huisjes. Maar niet zomaar een huisje, een huis voor wel 24 personen, met wel een heleboel slaapkamers, banken, stoelen, e.d. De kinderen keken hun ogen uit! Wat een luxe, wat een ruimte en wat een enorme keuken…. er waren wel twee wasbakken, twee vaatwassers, twee gasstellen. Het was teveel om op te noemen. Vervolgens mochten de kinderen nog heerlijk uitwaaien op en bij het klimtoestel en genieten in de binnenspeeltuin met een lekker drankje en de begeleiders van een heerlijk bakje koffie/ thee. "Kortom: het was een leerzaam en leuk uitje! Landal Ouddorp Duin, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid!" aldus de schoolleiding.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!