Peter Witvliet heeft veel plezier met Doddle

Artikel geplaatst op: 13-6-2017

STAD AAN 'T HARINGVLIET – Steevast iedere vrijdagmiddag tussen twee en drie uur is Peter Witvliet op Manege Oostmoer te vinden. Dat uurtje heeft hij gereserveerd voor zijn paard Doddle. Samen hebben zij iedere vrijdagmiddag een goede tijd. Peter krijgt dan les. Regelmatig doet hij ook aan dressuurwedstrijden en hij heeft er al aan veel meegedaan: volgende maand hoopt hij zijn 75e wedstrijd te rijden. Zijn liefde voor paardrijden dateert al van lange tijd geleden. Ooit reed hij op Manege Grol in Renesse en later bij Stal de Poorte in Dirksland. Nu is hij al jaren vaste gast van Manege Oostmoer en dat bevalt hem prima. Peter heeft ook nog een andere hobby en dat betreft dan alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Zo zal hij komende zaterdag weer van de partij zijn als de Truckrun wordt verreden. "Ik zet dan een grote foto van Doddle voor het raam van de vrachtwagen, zodat ze ook mijn paard op de foto kunnen zetten", belooft Peter. (Tekst en foto: Adri van der Laan)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!