Rechtswinkel Goeree-Overflakkee viert 10 jarig bestaan

Artikel geplaatst op: 7-6-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Heeft u een juridische kwestie waarmee u zich geen raad weet? Dan staan de medewerkers van de Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee graag voor u klaar. Dit jaar viert de stichting haar 10 jarig bestaan.

Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is opgericht in 2007 en staat sindsdien de inwoners van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden bij. Mensen kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies. Weet u bijvoorbeeld niet precies hoe u problemen met de gemeente het beste kunt aanpakken, of heeft u last van een uit de hand gelopen burenruzie? Dan kunnen de medewerkers van de Rechtswinkel u verder helpen tijdens een van onze wekelijkse spreekuren. Op het spreekuur kunt u uitleggen wat er precies aan de hand is, en kunnen de medewerkers de kern van de situatie in kaart brengen. Vervolgens zullen zij binnen twee weken een geheel gratis advies voor u opstellen.

De Rechtswinkel houdt iedere vrijdagavond inloopspreekuren van 19.30 tot en met 21:00 uur. De locaties zijn wisselend, de rechtswinkel heeft locaties in Oude-Tonge, Middelharnis en Numansdorp. Een overzicht van alle data en locaties staat op: www.rechtswinkelgo.nlAmbitieuze rechtenstudenten die juridische ervaring op willen doen en zich willen inzetten voor de maatschappij kunnen een mail sturen naar info@rechtswinkelgo.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!