Rechtswinkel Goeree-Overflakkee viert 10 jarig bestaan

Artikel geplaatst op: 7-6-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Heeft u een juridische kwestie waarmee u zich geen raad weet? Dan staan de medewerkers van de Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee graag voor u klaar. Dit jaar viert de stichting haar 10 jarig bestaan.

Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is opgericht in 2007 en staat sindsdien de inwoners van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden bij. Mensen kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies. Weet u bijvoorbeeld niet precies hoe u problemen met de gemeente het beste kunt aanpakken, of heeft u last van een uit de hand gelopen burenruzie? Dan kunnen de medewerkers van de Rechtswinkel u verder helpen tijdens een van onze wekelijkse spreekuren. Op het spreekuur kunt u uitleggen wat er precies aan de hand is, en kunnen de medewerkers de kern van de situatie in kaart brengen. Vervolgens zullen zij binnen twee weken een geheel gratis advies voor u opstellen.

De Rechtswinkel houdt iedere vrijdagavond inloopspreekuren van 19.30 tot en met 21:00 uur. De locaties zijn wisselend, de rechtswinkel heeft locaties in Oude-Tonge, Middelharnis en Numansdorp. Een overzicht van alle data en locaties staat op: www.rechtswinkelgo.nlAmbitieuze rechtenstudenten die juridische ervaring op willen doen en zich willen inzetten voor de maatschappij kunnen een mail sturen naar info@rechtswinkelgo.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!