Visverkoopactie voor goede doel

Artikel geplaatst op: 6-6-2017

BATTENOORD - Al zeven jaar wordt er door de visserijkotters Goeree 26, 38 en 48 van de gebroeders 't Mannetje en de gebroeders Tanis in samenwerking met Camping "De Grevelingen" in Battenoord een visverkoopactie georganiseerd voor een goed doel. Zo is er in het verleden actie gehouden voor Stichting Vrienden van het Ziekenhuis, Het Filipo-syndroom, het Thomashuis, De Voedselbank G-O, Faunapark Nieuwe Tonge, Stichting de Klup. Zaterdag 27 mei, was de actie bestemd voor Stichting op de bres tegen MS. De actie heeft ruim € 800,- opgeleverd. De vis wordt geschonken door de eigenaars van bovengenoemde viskotters en gebakken of gerookt verkocht bij camping "De Grevelingen". "Geweldig dat er mensen ieder jaar weer met enthousiasme bereidt zijn zich in te zetten voor een goed doel voor de eilandbewoners", aldus de organisatie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!