Avondvierdaagse Stellendam

Artikel geplaatst op: 6-6-2017

STELLENDAM - Woensdagavond 31 mei 2017 werd een bijzondere avond voor de bewoners van het Spectrum te Stellendam. Er werd deze avond met bewoners meegelopen in de avondvierdaagse van Stellendam.

Met dank aan de vele vrijwilligers die de bewoners wilde begeleiden tijdens deze avondwandeling. Het mooie voorjaarsweer bracht een ieder in goede stemming om deze wandeltocht te volbrengen. Bij de camping de Vlugtheuvel stonden leden van het Jeugdorkest de deelnemers op te wachten en speelden hen vriendelijk toe. Hier genoten alle deelnemers van.Op het einde van de wandeling was er bij Cafetaria 't Wapen van Stellendam een verrassing voor alle bewoners en vrijwilligers. Een heerlijk verkoelend ijsje (met of zonder advocaat), met dank aan de Cafetaria.Al met al een bijzondere avond, heerlijk om met elkaar in de mooie natuur, deze voorjaarsavond gezellig buiten te zijn.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!