Nieuwe kinderzwerfboekstations geopend

Artikel geplaatst op: 6-6-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het gaat goed met de kinderzwerfboekstations op Goeree Overflakkee. Deze week zijn er weer twee nieuwe stations geopend en wel in sportcomplex De Staver in Sommelsdijk en bij De Hoezemoos in Den Bommel. De stations zijn door het Kinderkabinet uit Den Bommel onder leiding van Marlies Verda beschilderd. Er zijn nu in totaal negen stations op het eiland en men hoopt dat er nog meer bijkomen. "Wilt u een kastje, mandje of plank runnen met kinderboeken. Het enige wat u hoeft te doen, is de boeken af en toe recht te zetten. Voor info kunt u terecht op de site van Kinderzwerfboek.nl of bij Caroline Kuiper Ambassadeur van het kinderzwerfboek op Goeree Overflakkee", aldus de initiatiefnemers. .Op de facebookpagina van Kinderzwerfboek regio Goeree Overflakkee kunt u alle stations vinden en contact opnemen met Caroline.Tijdens de Molendag op 9 juli en tijdens de kinderomloop op 19 augustus zal het kinderzwerfboek weer boeken uit delen aan de kinderen, om deze na het lezen weer te laten zwerven.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!