Aart Rijkaart exposeert in 't Blaeuwe Huus

Artikel geplaatst op: 3-6-2017

OUDDORP - Aart Rijkaart exposeert de hele maand juni weer in 't Blauwe Huus/VVV-kantoor, Bosweg 2 in Ouddorp. Zijn werk is figuratief/realistisch.

Rijkaart is geboren en opgegroeid in Alblasserdam, vlakbij de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Deze heeft hij dan ook in al zijn facetten geschilderd. Hij tekent al vanaf de lagere school met Oost-Indische inkt, wat blijkt uit zijn pentekeningen. In 1965 maakte hij zijn eerste olieverfschilderij. Hij schildert gevarieerde onderwerpen, vooral water en spannende lucht-partijen. Een ander favoriet onderwerp zijn bloemen. Hij schildert op schilderslinnen met olieverf.Op deze expositie zijn te zien: Diverse pentekeningen; Landschappelijk werk; Nederlandse kust; Bloemen; Oudhollandse winterlandschappen.De expositie is vanaf donderdag 1 juni t/m vrijdag 30 juni 2017 (30 juni tot 13.00 uur) te zien. Het VVV-kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.Tijdens deze expositie zijn verschillende werken met aanzienlijke korting geprijsd.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!