Topscoorder VV Spakenburg komt naar VV Den Bommel

Artikel geplaatst op: 3-6-2017

DEN BOMMEL - De spits van de roemruchte Tweede Divisie club VV Spakenburg, Olivier Pilon, komt op woensdag 14 juni naar Sportpark De Kruus in Den Bommel. VV Spakenburg is uiteraard zeer bekend in Nederland door de altijd durende strijd met buurman IJsselmeervogels, ofwel de blauwe tegen de rooie. Olivier gaat een voetbalclinic verzorgen voor de jeugd van de SJO DBF ivm het 70-jarig Jubileum van VVDB. Olivier is dit jaar topscoorder bij zijn team geworden, dus hij zal de jeugd zeker kunnen voorzien van nuttige tips en wellicht kan hij ze wat gave trucjes en schijnbewegingen leren. Er zullen ook nog andere activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd. De aanvang is 13.30 uur. In de middag zijn de F en E junioren aan de beurt, in de avond gaan de D, C en B junioren aan de gang met Olivier. Ook voor de kabouters van de SJO is er een speciaal programma, zij zullen dit in de middag afwerken. VVDB nodigt alle ouders, opa's & oma's, familie en vrienden uit om naar de voetbalwei te komen, om bij de kinderen te komen kijken.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!