Prijswinnaars Fair De Gornet

Artikel geplaatst op: 3-6-2017

OUDDORP - Vrijdag 26 mei organiseerde peuterspeelzaal De Gornet een gezellige fair in de ring van Ouddorp. Tijdens deze fair viel er ook veel te winnen.Fam. Kraaijvanger won een tochtje met een boot inclusief lunch gesponsord door 't Wapen van Stellendam, fam. Helder-Hoek heeft het tuinbankje gewonnen van Steigerhouthandel.nl, Anne Tanis ging er met de boodschappenkar van AH De Berg vandoor en de bon van The Old Smuggler is gewonnen door fam. Hameeteman. Daarnaast is ook nog een mooie boodschappenmand van Jumbo Sperling verloot. Dhr. Westdijk was de gelukkige winnaar."We hebben genoten van deze prachtige dag en willen bij deze alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun hulp. Zonder u was deze dag niet mogelijk geweest!" aldus de mensen van de peuterspeelzaal.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!