Zonovergoten open dag De Jonge Spartaan

Artikel geplaatst op: 30-5-2017

MIDDELHARNIS - Veel zaken kun je in de aanloop naar een activiteit plannen, maar het weer is altijd een onberekenbare factor. Tijdens de open dag van De Jonge Spartaan afgelopen vrijdag scheen de zon uitbundig. Ruim 100 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar bezochten Sportpark Spartacus en namen deel aan de spellen en oefeningen. Er werden acht teams samengesteld, deelnemers deden techniekoefeningen, levend tafelvoetbal, 5 tegen 5 en nog veel meer. Tussendoor was er drinken en een koek en na afloop een ijsje. De organisatie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de open dag. "Het was een geslaagd evenement. Volgend jaar maar weer, lijkt ons…"


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!