Zonovergoten open dag De Jonge Spartaan

Artikel geplaatst op: 30-5-2017

MIDDELHARNIS - Veel zaken kun je in de aanloop naar een activiteit plannen, maar het weer is altijd een onberekenbare factor. Tijdens de open dag van De Jonge Spartaan afgelopen vrijdag scheen de zon uitbundig. Ruim 100 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar bezochten Sportpark Spartacus en namen deel aan de spellen en oefeningen. Er werden acht teams samengesteld, deelnemers deden techniekoefeningen, levend tafelvoetbal, 5 tegen 5 en nog veel meer. Tussendoor was er drinken en een koek en na afloop een ijsje. De organisatie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de open dag. "Het was een geslaagd evenement. Volgend jaar maar weer, lijkt ons…"


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!