Hisschemöller heropent vernieuwde DA-winkel

Artikel geplaatst op: 29-05-2017

MIDDELHARNIS – "Wij zijn heel blij met ondernemers zoals jij. Ondernemers met durf. Die hebben we hard nodig en zijn echt onmisbaar!" Met die complimenteuze woorden gaf burgemeester Ada Grootenboer Corien Hisschemöller vrijdagmorgen een warm onthaal bij diens eigen winkel, voordat om 9.00 uur de winkeldeuren van DA Hisschemöller officieel werden heropend na een anderhalve week durende verbouwing.

De verbouwing was een rechtstreeks gevolg van de uitbreiding van het assortiment. Graag wilde Corien daar enkele merken aan toevoegen, zoals Rituals, Thierry Mugler, Estée Lauder en Collistar, maar dat vereiste wel aanpassing van het winkelinterieur. Om deze merken in de winkel te mogen hebben, zou daarvoor eigenlijk een afgescheiden gedeelte gemaakt moeten worden, maar Corien wilde haar DA-winkel niet in twee delen uiteen laten vallen. Als compromis werd een tussenmuur gemaakt, die wel optisch scheiding maakt tussen de winkel en de afdeling met de luxe nieuwe merken, maar waarbij de winkelruimte toch één geheel blijft. Natuurlijk vonden meteen ook de nodige aanpassingen plaats. De indeling van de winkel veranderde en daarmee ook de inrichting, wanden kregen een facelift, met onder andere boven de schappen in duidelijke letters aangegeven waar wat te vinden is. Vóór de verbouwing was DA Hisschemöller een DA 'De Luxe' winkel, met de toevoeging van de nieuwe merken mag de Middelharnisse winkel zich voortaan DA 'Mooi' noemen. Het team medewerkers had de heropening voorbereid en, als verrassing voor Corien, de burgemeester bereid gevonden om de openingshandeling te verrichten. Samen knipten ze vrijdagmorgen het lint door dat voor de winkelingang was gespannen. Daarna kon iedereen, onder het genot van koffie met wat lekkers én live pianomuziek – met vaardige hand verzorgd Coriens moeder Lenie die voorheen jarenlang met haar man Anton de winkel runde, de vernieuwde winkel bewonderen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!