Leerlingen tonen talenten

Artikel geplaatst op: 29-5-2017

SOMMELSDIJK - Afgelopen week hebben de leerlingen van de JC van Gent school in Sommelsdijk hun talenten ontdekt en laten zien.

Elke klas heeft doors fantastische dagopeningen op het schoolplein, elke dag aan elkaar en ouders laten zien welk talent zij hebben. Door verschillende workshops (koken, timmeren, etc) konden leerlingen ook ontdekken of zij over nog niet ontdekte talenten beschikken. De week is afgesloten met een prachtige voorstelling in de RGO. Met financiële ondersteuning van de gemeente hebben de leerlingen van de JC van Gent school, onder begeleiding van docenten van het Hofpleintheater uit Rotterdam, een heuse voorstelling neergezet. De leerlingen van groep 1 t/m 8 speelden samen in de voorstelling Ali Baba en de 40 rovers.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!