Leerlingen tonen talenten

Artikel geplaatst op: 29-5-2017

SOMMELSDIJK - Afgelopen week hebben de leerlingen van de JC van Gent school in Sommelsdijk hun talenten ontdekt en laten zien.

Elke klas heeft doors fantastische dagopeningen op het schoolplein, elke dag aan elkaar en ouders laten zien welk talent zij hebben. Door verschillende workshops (koken, timmeren, etc) konden leerlingen ook ontdekken of zij over nog niet ontdekte talenten beschikken. De week is afgesloten met een prachtige voorstelling in de RGO. Met financiële ondersteuning van de gemeente hebben de leerlingen van de JC van Gent school, onder begeleiding van docenten van het Hofpleintheater uit Rotterdam, een heuse voorstelling neergezet. De leerlingen van groep 1 t/m 8 speelden samen in de voorstelling Ali Baba en de 40 rovers.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!