Zendelinge Fineke Janssen bezoekt Koop de Goede Hoop

Artikel geplaatst op: 29-5-2017

MIDDELHARNIS - Komende vrijdag 2 juni vereert zendelinge Fineke Janssen goede doelen winkel Koop de Goede Hoop met een bezoek! Fineke verzet prachtig werk in Bolivia, waar zij met name verslaafde straatjongeren helpt een geheel nieuw leven op te bouwen.

Drugs maken enorm veel kapot en verwoesten in velerlei opzichten een leven. Fineke gaat met haar team de straat op in La Paz, deelt voedsel en liefde uit, en nodigt waar mogelijk jongeren uit in de opvanghuizen die gerund worden door haar stichting Adulam. Er zijn nu drie rehabilitatie centra, waar zij samen met nationale Boliviaanse medewerkers de zorg draagt voor zo'n dertig jongeren. Ook is er een kleine kleuterschool voor hun eventuele kinderen.

Koop de Goede Hoop is erg blij haar deze maanden te kunnen helpen met het inzamelen van een 'extraatje'. Ieder kwartaal heeft de winkel een nieuw goed doel. Dankzij de gulle aankopen van de winkelbezoekers krijgen veel jonge mensen in Bolivia nu de kans opnieuw te beginnen. Wie eens persoonlijk kennis wil maken met Fineke of vragen aan haar heeft kan dat nu doen! Zij bezoekt Koop de Goede Hoop in de middag van 2 juni, na één uur. Uiteraard staat koffie, thee en wat lekkers erbij klaar. U vindt de winkel aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Voor de laatste informatie kunt u ook de facebook pagina van Koop de Goede Hoop bezoeken.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!