Marina Markus gaat zich inzetten voor straatjongens in Uganda

Artikel geplaatst op: 26-05-2017

HERKINGEN – Ze is werkzaam in de verslavingszorg, bij het Leger des Heils in Apeldoorn, maar over niet al te lange tijd hoopt ze, voorlopig voor drie maanden, naar Uganda te gaan, de 25-jarige Marina Markus. Haar ouderlijk huis staat in Herkingen, waar Marina geboren en getogen is, en hier verblijft ze momenteel ook, met haar vertrek naar het Afrikaanse land op handen. Daar hoopt ze actief te worden voor de stichting Saving Grace Ministries Africa, die drie en een half jaar geleden werd opgericht. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 26 mei 2017.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!