Marina Markus gaat zich inzetten voor straatjongens in Uganda

Artikel geplaatst op: 26-05-2017

HERKINGEN – Ze is werkzaam in de verslavingszorg, bij het Leger des Heils in Apeldoorn, maar over niet al te lange tijd hoopt ze, voorlopig voor drie maanden, naar Uganda te gaan, de 25-jarige Marina Markus. Haar ouderlijk huis staat in Herkingen, waar Marina geboren en getogen is, en hier verblijft ze momenteel ook, met haar vertrek naar het Afrikaanse land op handen. Daar hoopt ze actief te worden voor de stichting Saving Grace Ministries Africa, die drie en een half jaar geleden werd opgericht. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 26 mei 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!