Jeduthun doneert € 750 aan diaconaal veldwerk op Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 26-05-2017

MIDDELHARNIS – Aan het begin van de repetitieavond van Christelijk Gemengd Koor Jeduthun, afgelopen woensdagavond in verenigingsgebouw De Hoeksteen te Middelharnis, deed het koor een mooi bedrag cadeau aan Stichting Ontmoeting. Op zaterdag 29 april gaf Jeduthun een Oranjeconcert waarvan de opbrengst naar een goed doel zou gaan: het werk dat de veldwerkers van Stichting Ontmoeting verrichten onder de jongeren op Goeree-Overflakkee. Het was dan ook veldwerker Jaco Hakkenberg die woensdagavond uit handen van penningmeester Piet Tanis van Jeduthun de cheque in ontvangst mocht nemen met daarop het mooie bedrag van € 750, samengebracht door sponsoren en uit de collecte die tijdens het Oranjeconcert werd gehouden. De veldwerker toonde zich niet alleen dankbaar voor deze gave, maar riep ook op tot blijvend gebed voor het werk dat de stichting onder jongeren verricht. “Financiële steun is belangrijk, maar het gebed evenzeer!”, zo gaf hij aan.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!