Avondvierdaagse Oude-Tonge

Artikel geplaatst op: 26-5-2017

OUDE-TONGE - Ook dit jaar organiseert Oranjevereniging Oude-Tonge de Avondvierdaagse van Oude-Tonge. Deze vindt plaats op 6, 7, 8 en 9 juni. Al een aantal jaren staat de Avondvierdaagse in Oude-Tonge bekend als een gezellige en goed verzorgde avondvierdaagse. Wandel gezellig met een groepje door en langs Oude-Tonge. Dit jaar kunt u meedoen met de afstanden 3, 7, 12 Km. Dit jaar voor het eerst een 12 km route. Een goede voorbereiding voor de Omloop van Goeree-Overflakkee.

Op woensdag 31 mei is er een voorinschrijving van 19.00-20.00 in de Grutterswei. De kinderen van de scholen uit Oude-Tonge kunnen inschrijven via school. Tijdens de voorinschrijving betaald u €3,-. Wanneer u inschrijft op de 1e loopavond is dit €4,-.Op dinsdag 6 juni om 18.00 uur kunnen de stempelkaarten binnen in de Grutterswei opgehaald worden mits men heeft ingeschreven. Inschrijven kan uiteraard ook nog op 6 juni. Maar op zeker te zijn van medaille en versnapering onderweg is voorinschrijving zeer gewenst. Op 6 juni om 18.30 uur zal het startschot gegeven worden voor weer een mooie editie. Elke avond zullen we starten en eindigen bij de Grutterswei. De laatste avond is er vanaf de kaai een feestelijke, muzikale intocht richting de Grutterswei. Daarnaast wordt er door de plaatselijke ondernemers elke avond aan de inwendige mens gedacht. We kunnen al bevestigen dat de bekende gehaktballetjes zeker onderweg weer geserveerd gaan worden. Uiteraard zijn deelnemers van andere dorpen ook van harte welkom. Meer info via de website www.ovot.nl of volg Oranjevereniging Oude-Tonge op Facebook voor de laatste informatie.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!