Fit4lady voor de derde keer gekozen tot Beste Fitnessketen van het Jaar

Artikel geplaatst op: 26-5-2017

AALSMEER - Sporters en sportsters bij vele fitnesscentra in Nederland kozen samen met een vakjury Fit4lady tot Fitnessketen van het Jaar 2017. De uitslag is bekend gemaakt in de Studio's van Aalsmeer. Fit4lady-eigenaar Arina van Damme nam daar dankbaar de trofee in ontvangst.

In de verkiezing staat de mening van de sporters centraal. Voor de stemmers is de belangrijkste reden om Fit4lady te kiezen de persoonlijke betrokkenheid van de Fit4lady-trainsters. "In onze clubs helpen trainsters de leden hun doelen te bereiken en zo een goed gevoel mee te geven over zichzelf. Afslanken en fitter zijn is mooi, maar je goed voelen over jezelf is belangrijker", aldus Arina van Damme.

Fit4lady heeft 13 fitnessclubs in Nederland en is officieel partner van de Hartstichting. En er is ruimte voor meer. "We hebben bewust gekozen voor gecontroleerde en gestage groei. Kwaliteit is het belangrijkst: in locatiekeuze, in keuze van de onderneemsters en in de keuze van de trainsters. We hebben niet voor niets een Fit4lady Academy, waarin we zowel franchiseneemsters als trainsters opleiden en bijscholen.Wij helpen vrouwen om sport te integreren in hun levensritme. En elke dag met veel plezier", aldus een tevreden Arina van Damme.In Sommelsdijk is Fit4Lady gevestigd aan de van Gorcumstraat 2 A. De leden gaven deze club een 8,9 als rapportcijfer.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!