Wandelmars voor Diabetes Fonds

Artikel geplaatst op: 26-5-2017

OUDE-TONGE - Zaterdag 1 juli wordt in samenwerking met de twee tennisverenigingen van Oostflakkee Het Westrak uit Oude-Tonge en TVO uit Ooltgensplaat een wandelmars georganiseerd.

De opbrengst van dit evenement gaat in zijn geheel naar het Diabetes Fonds. "Iedereen van ons kent wel iemand in zijn omgeving met diabetes. Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen zij via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting samen met iedereen die hen daarbij helpt.Bewegen is voor diabetespatiënten een voorwaarde voor een gezonde levensstijl, vandaar dat deze mars wordt georganiseerd", aldus de organisatoren.

De start van deze wandelmars is zaterdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur bij TennisverenigingHet Westrak in Oude-Tonge.De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 12 en 31 kilometer. De route van de 31 kilometer is veranderd en loopt van Oude Tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel en Zuidzijde terug naar de tennisvereniging Het Westrak in Oude Tonge.Onderweg zijn er stempelposten één voor de 12 kilometer en vijf voor de 31 kilometer.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5.00. De organisatie heeft gezorgd voor begeleiding van EHBO en wordt ook een bezemwagenIngezet. Voor nadere inlichtingen kunt contact opnemen met Willem Broekhuis 0650201063.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!