Start Water en Wind op Havendag

Artikel geplaatst op: 26-5-2017

MIDDELHARNIS - Leden van KunstPlus organiseren groepsexposities op eigen locatie. In juni is dat het geval in Atelier Havenhoofd 1 in Middelharnis, het atelier van Renate van Opdorp. De expositie, Water en Wind getiteld, begint op zaterdag 3 juni, als onderdeel van de Menheerse Havendag.

Wie Water en Wind bezoekt krijgt werken te zien van verscheidene kunstenaars van KunstPlus: Marleen van Arendonk, Jos de Beer, Ellen van der Bok, Joep Luijckx, Renate van Opdorp, Jaap Reedijk, Ineke Snoek-Terlouw (Pien), Yvette Steginga-Jansen, Frans Steginga, Foke Stribos, Ivo Teuwen en Monique van Wensveen. De expositie duurt tot en met 1 juli.

De feestelijke opening, tijdens Havendag, bestaat uit een programma vol activiteiten voor jong en oud, muziekoptredens en kunst. Het programma begint om 10.00 uur en loop tot door tot 18.00 uur. Het openingsmoment is om 15.00 uur. Dan zal Mirjam Bentvelzen, voorzitter van KunstPlus, de officiële aftrap geven. De muzikale opluistering is in handen van Walter & Friends, Jut en Juul en Jos van Oost & Friend.

Vlaggenparade

Op de kade staan vlaggen met afbeeldingen van kunstwerken van Marleen van Arendonk, Tineke Bechtum, Marja Bergwerff, Ellen van der Bok, Danny van de Griend, Joep Luijckx, Renate van Opdorp, Ineke Snoek- Terlouw (Pien), Yvette Steginga-Jansen, Frans Steginga, Monique van Wensveen, Martha Woonink-Hofman, en Mirian Zimmerman. Een ware vlaggenparade.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen zijn er workshops vliegers schilderen. Deze duren 45 minuten en beginnen om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. Per keer kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking voor de mooiste vlieger. Natural High verzorgt een vliegerwedstrijd op de loswal. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er demonstraties bellenblazen en kunnen kinderen ook zelf aan de slag. Er zijn vijf megabellenmakers en heel veel kleine bellenmakers. Ook staat er een groot springkussen bij Atelier Haveneind 1.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!