Twee maal 25-jarig jubileum op Eben-Haëzerschool

Artikel geplaatst op: 22-5-2017

GOEDEREEDE HAVENHOOFD – Het was afgelopen vrijdag onbetwist een feestdag op de Eben-Haëzerschool te Goedereede Havenhoofd. Twee juffen vierden er hun 25-jarig jubileum: juf Corine Zuurmond-Soeteman en juf Jolanda Tanis-Tanis. Allebei zijn ze een kwarteeuw zowel aan het onderwijs als aan de christelijke basisschool van Goedereede Havenhoofd verbonden. Dat wil zeggen: juf Corine afgelopen september en juf Jolanda komende maand september.

Corine en Jolanda kenden elkaar al voordat ze naar de Pabo gingen, ze zijn niet alleen collega's maar ook vriendinnen, en als bevriende collega's zaten ze vrijdagmorgen op het feestpodium in de centrale hal van de school, waar ze te midden van alle leerlingen uitbundig in het zonnetje werden gezet. Natuurlijk waren ook de kleuters daarbij, feestelijk versierd, want daar staan Corine en Jolanda allebei voor de klas. Met z'n allen deden ze vrijdag leuke dingen: aan de hand van foto's oude herinneringen ophalen, de jubilerende juffen toezingen, ze tegoed doen met verschillende cadeaus, workshops sport, karate, karikatuurtekenen, shampoo maken en bloemschikken. Eerder in de week zijn ze met de hele school naar de dierentuin geweest in Rotterdam, naar Blijdorp. En voor de feestdag, vrijdag, werden beide dames thuis opgehaald met een retro-Eend. Voor alle kinderen, meesters en juffen was er halverwege de ochtend een minitompouce met daarop een eetbare foto waar juf Corine en juf Jolanda samen op staan, zodat zij ter gelegenheid van vrijdagochtend ook nog eens lekkere meiden waren. En 's middags waren er suikerspinnen. Voor personeel en kinderen was 't een meer dan geslaagde dag.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!