Notaris mr. C.N. Schuring legt werkzaamheden neer

Artikel geplaatst op: 19-05-2017

MIDDELHARNIS – Wisseling van de wacht bij Schuring & Benschop Netwerknotarissen te Middelharnis: gisteren legde notaris mr. Clarens Schuring er na ruim 32 jaar zijn werkzaamheden neer en werd mr. Bastiaan Sterling als zijn opvolger benoemd. Met ingang van gisteren heet het kantoor dan ook Benschop & Sterling Netwerknotarissen en zijn het voortaan mr. Rien-Jan Benschop en Bastiaan Sterling die het notarissenkantoor leiden. Vandaag was er een afscheids- en kennismakingsreceptie in het Oude Raadhuis van Middelharnis, grenzend aan de Middelharnisse vestiging van het eilandelijke notarissenkantoor. In aanloop daarnaar spraken we met de scheidende man, maar ook met de nieuwe notaris. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 19 mei.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!