Notaris mr. C.N. Schuring legt werkzaamheden neer

Artikel geplaatst op: 19-05-2017

MIDDELHARNIS – Wisseling van de wacht bij Schuring & Benschop Netwerknotarissen te Middelharnis: gisteren legde notaris mr. Clarens Schuring er na ruim 32 jaar zijn werkzaamheden neer en werd mr. Bastiaan Sterling als zijn opvolger benoemd. Met ingang van gisteren heet het kantoor dan ook Benschop & Sterling Netwerknotarissen en zijn het voortaan mr. Rien-Jan Benschop en Bastiaan Sterling die het notarissenkantoor leiden. Vandaag was er een afscheids- en kennismakingsreceptie in het Oude Raadhuis van Middelharnis, grenzend aan de Middelharnisse vestiging van het eilandelijke notarissenkantoor. In aanloop daarnaar spraken we met de scheidende man, maar ook met de nieuwe notaris. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 19 mei.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!