Jaap en Lenie Boeter brengen € 5.000 van de Noordkaap mee

Artikel geplaatst op: 19-05-2017

MIDDELHARNIS – Een fantastische ervaring, een en al uitdaging, een compleet avontuur, een unieke beleving, enerverend, vermoeiend soms ook. Met die verzameling kreten is goeddeels wel aangegeven hoe de deelnemers van Nokian Navigate North 2017 hun deelname aan dit evenement, begin dit jaar, hebben ondervonden. Onder hen waren ook Jaap en Lenie Boeter uit Middelharnis. Zij, onder de teamnaam 'Kranig op weg', en nog 42 andere teams gingen in de tweede helft van januari de enorme uitdaging aan om, in georganiseerd verband, van huis vandaan met de auto heen en weer naar de Noordkaap te rijden. Niet alleen voor het bijzondere avontuur, maar ook om er een goed doel mee te dienen. Jaap en Lenie brachten het mooie bedrag van € 5.000 bijeen en dat werd vorige week vrijdag in chequevorm overhandigd, aan de Maag Lever Darm Stichting. Lees een uitgebreid verslag in onze (abonnee-)editie van vrijdag 19 mei.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!