Positieve belangstelling voor Koos Moerenhout Classic

Artikel geplaatst op: 18-5-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Volgens de weersvoorspelling kon er hier en daar een regenbui vallen. Dit heeft er toe geleid dat zaterdag 13 mei minder dag inschrijvingen waren voor de zevende Koos Moerenhout Classic dan voorgaande jaren. De voorinschrijvingen waren echter hoger. Dit betekent dat er in totaal bijna 2000 mensen van start zijn gegaan vanaf de markt in Steenbergen voor een van de vier afstanden van de zevende KMC. De organisatie van de Koos Moerenhout Classic is uiterst tevreden over het vlotte verloop van een mooie dag. De populairste afstand was dit jaar de 130 km over Goeree-Overflakkee, de Philipsdam/ Oesterdam en Brabantse Wal. Deze afstand werd ook door Koos Moerenhout zelf gereden, samen met Nederlands Kampioen bij de dames, Anouska Koster en een keur aan oud-profrenners, zoals Aad van den Hoek. Anouska was onder de indruk van de belangstelling die de KMC geniet. "Zoveel mogelijk mensen laten genieten van fietsen, dus gezond bezig zijn, in een mooie omgeving, dat is wat de KMC nastreeft," benadrukte Koos Moerenhout. "Als organisatie zijn we uiterst tevreden met het resultaat. Zeker omdat de weersvoorspellingen aanvankelijk niet bijster goed waren. Ik vind het ieder jaar weer geweldig om te zien dat zo veel mensen een plezierige dag beleven aan de KMC."


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!