Ouddorpse Raad- en Polderhuis weer in gebruik als trouwlocatie

Artikel geplaatst op: 15-5-2017

OUDDORP - In 2016 werd het Ouddorpse Raad- en Polderhuis grondig gerenoveerd en sinds 21 oktober jl. zijn hier onder één dak verenigd de openbare bibliotheek, Museum Ouddorp en Rabobank het Haringvliet. Eind maart werd ook de functie van 'huis der gemeente' weer in ere hersteld. In de sfeervolle raadzaal werd door Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, Pau Heerschap, het huwelijk voltrokken tussen Michel van der Bok en Petra Aleman. Rondom het gebouw, buiten in de zon, werd natuurlijk volop genoten van de gelegenheid om leuke groepsfoto's te maken. Ook belangstelling om op deze mooie locatie elkaar het ja-woord te geven? Neem dan contact op met het bestuur van 'Museum Ouddorp': tel. 06-51265131.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!