Informatiemarkt over bouwproject Hofburgh

Artikel geplaatst op: 15-5-2017

OUDDORP - In locatie De Overkant aan de Dijkstelweg organiseert bouwbedrijf/vastgoedontwikkelaar De Langen & Van den Berg uit Bergambacht donderdagavond 8 juni een informatiemarkt over het bouwproject dat dit bedrijf wil ontwikkelen nabij de Vliedberg, tussen Hofdijksweg en Hoge Pad in Ouddorp. Het gaat om 21 appartementen (waaronder 2 penthouses) en 17 grondgebonden levensloopbestendige woningen. In juli zal, nog nader aan te kondigen, via een makelaar de verkoop starten.

Door Jaap Ruizeveld

De levensloopbestendige huizen zijn 105 m2 gbo met op de begane grond het woondeel, de slaap- en badkamer. Voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein, een kaveloppervlak van rond 185 m2 en een diepe achtertuin. De appartementen variëren in grootte tussen 87 en 113 m2. De penthouses zijn 200 m2 gbo, met terras van 40 m2. De appartementen krijgen balkons van 15 - 24 m2.

Start bouw 2018

Er wordt voor de kopers van de appartementen een half verdiepte parkeergarage onder het gebouw aangelegd. De hoogte van het complex is 4 lagen met kap. Tussen de beide projecten die als één plan worden uitgevoerd, komt een autoluw hofje. Groene aankleding met hagen en bomen zal de woningen omringen. De planning is om in het tweede kwartaal 2018 met de bouw te beginnen. Belangstellenden kunnen zich inschrijven en/of informatie vinden op de website van het bedrijf: www.delangenvdberg.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!