Benefietconcert voor Stéphanos

Artikel geplaatst op: 15-5-2017

SOMMELSDIJK - Vrijdag 19 mei is er een benefietconcert georganiseerd t.a.v. Stichting Stéphanos. Stéphanos is werkzaam in Malawi en Zambia. Malawi staat momenteel op de 6e plek wat de armste landen ter wereld betreft. De nood is dan ook groot. Vooral nu er hongersnood is uitgebroken. Mattanja Bakker zal zich drie weken inzetten in Malawi. Met het geld dat deze avond opgehaald zal worden kunnen er verschillende werkzaamheden worden verricht. Denk aan renovatie, landbouwprojecten, evangelisatie en kinderwerk. Het concert wordt gehouden in de HHK Rehobôthkerk in Sommelsijk. De avond is van 19.00 tot 20.15 uur. Entree: € 5,00,- Kinderen van 4 t/m 12 jaar €2,50,-.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!