Benefietconcert voor Stéphanos

Artikel geplaatst op: 15-5-2017

SOMMELSDIJK - Vrijdag 19 mei is er een benefietconcert georganiseerd t.a.v. Stichting Stéphanos. Stéphanos is werkzaam in Malawi en Zambia. Malawi staat momenteel op de 6e plek wat de armste landen ter wereld betreft. De nood is dan ook groot. Vooral nu er hongersnood is uitgebroken. Mattanja Bakker zal zich drie weken inzetten in Malawi. Met het geld dat deze avond opgehaald zal worden kunnen er verschillende werkzaamheden worden verricht. Denk aan renovatie, landbouwprojecten, evangelisatie en kinderwerk. Het concert wordt gehouden in de HHK Rehobôthkerk in Sommelsijk. De avond is van 19.00 tot 20.15 uur. Entree: € 5,00,- Kinderen van 4 t/m 12 jaar €2,50,-.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!