none

'Kunstzinnige' landbewerker krijgt prijs

Artikel geplaatst op: 15-5-2017

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Jaarlijks wordt ons eiland door de boeren versiert met prachtige aardappelbedden die net als de tulpenvelden veel bekijks trekken. Dus ook buiten de bekende Kunstkijk rond Hemelvaart is er veel kunst op ons eiland te aanschouwen. Rond Stad aan 't Haringvliet maken we foto's van de 'Boerenkunst' en zien we naast de kaarsrechte strepen en mooie bochten steeds meer variatie om het publiek te boeien. Over een maand zijn alle kunstwerken weer verdwenen en zien we bloeiende aardappelvelden. Uit de foto's kiezen we een winnaar die net wat origineler en kunstzinniger zijn land bewerkt heeft. Dit jaar won Nico Vogelaar de prijs vanwege zijn 'weefwerk' langs de Oostmoersedijk. Hij kreeg naast de Stadse plu ook een ingelijste foto van zijn eigen kunstwerk.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!