Jaarmarkt Sommelsdijk

Artikel geplaatst op: 10-5-2017

SOMMELSDIJK - Zaterdag 20 mei is er weer jaarmarkt in de ring rond de Hervormde Kerk te Sommelsdijk. Van 9.30 tot 15.00 uur bent u van harte welkom in de Enkele Ring van Sommelsdijk, waar er diverse activiteiten te doen zijn. Zoals grote rommel-/boekenmarkt, verkoop van dames- en kinderkleding, bloemen en planten. Voor de inwendige mens verkopen we heerlijke gebakken vis, patat, pannenkoeken en andere lekkernijen. Er zijn dit jaar weer leuke prijzen te winnen bij onder andere het rad van avontuur, de fietsverloting en de boodschappenmand. Om 13.30 uur is er een sing-in met een koor in de kerk. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te doen op ons speelplein met o.a. een springkussen, sjoelbak en andere leuke spelletjes. Om 13.00 uur is er een poppenkast voor de kinderen. Dit jaar wordt ook de schiettent weer opgebouwd. Kortom, veel plezier voor jong en oud! De opbrengst van dit jaar zal worden besteed aan de werkvakantie naar Oekraïne. Komende zomer hoopt een (jeugd)groep vanuit de kerk naar de Oekraïne te gaan, om zich daar in te zetten voor de medemens. De opbrengst van de jaarmarkt zal worden gebruikt voor materialen en hulpverlening tijdens deze reis. Daarnaast wordt het looppad voor de ingang van de kerk opnieuw aangelegd en zullen er diverse onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de buitenkant van het kerkgebouw. We hopen u en jullie allen op 20 mei te ontmoeten in de Enkele Ring te Sommelsdijk.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!