Politiebasisteam Haringvliet wint Team Award voor BeachAlert

Artikel geplaatst op: 3-5-2017

In het Fletcher Hotel in Ouddorp werd woensdagmiddag het Politie basisteam Haringvliet verrast met de WEP Team Award van de Stichting Waardering Erkenning Politie. Deze prijs kregen ze voor de pilot BeachAlert. Strandbezoekers konden zich vorige badseizoen aanmelden voor een WhattsAppgroep waarin informatie werd gedeeld over de situatie aan het strand: het weer, getijden, vermiste kinderen, waarschuwingen voor criminele activiteiten en verkeersinformatie kon via de app verkregen worden. Het was een geslaagd project dat zeker - op een enigszins andere wijze - een vervolg zal krijgen. Omdat het een idee was van buurtagent Arjan Aarnoudse kreeg hij de award uitgereikt door de Stichting Waardering Erkenning Politie. Aan burgemeester Ada Grootenboer was de eer om hem de award officieel te overhandigen. Lees verder hierover in onze abonneekrant van vrijdag 5 mei. (Tekst en foto: Adri van der Laan)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!