Snackbar Lekkerrr scoort een 9 in landelijke AD-friettest

Artikel geplaatst op: 28-4-2017

OUDDORP – "Geweldig om weer zo hoog te eindigen". De reactie van Raoul van der Vliet, mede-eigenaar van Snackbar Lekkerrr aan de Boompjes in Ouddorp, op de uitslag van de landelijke friettest van het Algemeen Dagblad 2017. Voor de tweede keer werd het cijfer 9 behaald. Met daarbij gevoegd het juryrapport: "Met deze friet troef je concurrenten af. Lekkere aardappelsmaak, krokante korst. Dat alles klantvriendelijk gepresenteerd in een sfeervolle omgeving".

Door Jaap Ruizeveld

Twee keer is een onderzoeksteam - dat landelijk 137 locaties bezocht waar friet wordt verkocht - ook in Ouddorp langs geweest en testte op diverse punten zoals olie, temperatuur, aardappelsoort en oven-verschonen. De snackbar scoorde goed op alle fronten. "Bezoekers waarderen onze dagverse producten", geeft Raoul aan, die met de fraaie testuitslag op zak, zowel binnen als buiten de snackbar, extra klanten ontvangt. Het AD-team bezocht op het eiland nog een tweede Ouddorpse locatie. Dat was Eterij De Ring aan de Hoenderdijk. Daar werd ook een positief eindcijfer geregistreerd, Eterij De Ring kreeg een 7,5.                


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!