Koningsdag brengt veel mensen op de been

Artikel geplaatst op: 28-4-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is uitbundig gevierd op het eiland. In alle plaatsen vonden er activiteiten plaats om Koningsdag te vieren. Het was weliswaar fris, maar het zonnetje onderstreepte de feestelijke stemming. In Middelharnis werd traditiegetrouw de Omloop van Menheerse georganiseerd, een hardloopwedstrijd van 6,8 kilometer. Dit jaar namen er bijna 400 hardlopers deel aan het evenement. Maikel Peeman kwam na ruim 20 minuten als eerste over de finish en boekte daarmee een parcoursrecord. Eilanden-Nieuws nam een kijkje in verschillende dorpen, bekijk de reportage op pagina 3. (Foto: Klazina Tanis)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!