Kwarteeuw Auto Bakker

Artikel geplaatst op: 19-04-2017

DIRKSLAND – Voor Auto Bakker in Dirksland is 2017 een jubileumjaar. Gestart in februari 1992, viert het bedrijf nu zijn 25-jarig bestaan. Bovendien is de huidige eigenaar, Cornelis Bakker, twaalf en een half jaar in het autobedrijf werkzaam. Veel is er veranderd in de branche. Vooral als het gaat over autotechniek. Onveranderd bleef echter de wijze waarop Auto Bakker er voor z’n klanten wil zijn.

Cornelis Bakker (32) nam 1 januari 2015 het bedrijf over van z’n vader, Cees. Die begon, na eerst jaren in loondienst in de autobranche werkzaam te zijn geweest, in 1992 een eigen garagebedrijf en werd in Dirksland Seat-dealer. Het bedrijf vestigde zich aan de Nijverheidsweg en is daar nog steeds te vinden. Seat-dealer is Auto Bakker niet meer. Nu kunnen klanten er terecht voor alle merken nieuwe en gebruikte auto’s. En natuurlijk voor onderhoud en reparatie aan zowel personenauto’s, bedrijfsauto’s als campers.“Wat we willen is gewoon een ‘ouderwetse’ garage zijn, waar vakwerk, persoonlijke aandacht en een vriendelijk praatje heel gewoon zijn, en waar geen onverwachte kosten worden gepresenteerd”, zegt Cornelis. “Een echte dorpsgarage dus, maar met de knowhow van 2017, inclusief de nieuwste techniek.”

Persoonlijk contactCornelis vindt het ontzettend belangrijk dat iedereen supertevreden is over Auto Bakker. “Goede service gaat daarom heel ver bij mij: kan niet, bestaat niet!” Daarin wil hij zich ook duidelijk onderscheiden. “Klanten moeten meteen geholpen worden als ze voor ’n kleinigheidje met hun auto langskomen. En mocht het verhelpen van een probleempje toch wat langer lijken te gaan duren, dan staat er voor de klant gewoon een leenauto gereed.”Maar boven alles staat het persoonlijke contact met zijn klantenkring. “Ik wil m’n klanten kénnen, maar ook moeten m’n klanten míj kennen, dat ze me weten te vinden als ze me nodig hebben. Daarom wil ik het bedrijf bewust kleinschalig houden, anders raak ik het persoonlijke klantencontact te veel kwijt.”

Zoekservice Wat de verkoop van auto’s betreft, onderscheidt Auto Bakker zich ook met een zoekservice. “Voor wie een specifiek automodel wil, ga ik actief hiernaar op zoek. “Klanten geven een verlanglijstje waar hun ideale auto aan moet voldoen en daarmee ga ik aan de slag. Het is een heel aantrekkelijke service, waarbij ik alleen auto’s selecteer waar ik zelf volledig achter kan staan, zodat er geen onaangename verassingen wachten.” “Alles moet goed zijn”, zo vat Cornelis het samen: “de auto, het contact met de klant, de service, het gepleegde onderhoud of de uitgevoerde reparatie. Ofwel: Zorgeloos van A naar B, Auto Bakker Dirksland helpt u hiermee!” Zie voor meer informatie www.autobakkerdirksland.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!