Goereese vis placemats brengen 250 euro op voor De Klup

Artikel geplaatst op: 18-4-2017

STELLENDAM - Voor de derde editie van De Week van de Goereese Vis in 2016 maakten de basisschoolleerlingen van OBS 't Stellegors in Stellendam onder leiding van kunstenares Mirian Zimmerman schitterende schilderijen van vissen en vissersboten.

Van de mooiste schilderijen zijn speciale placemats gemaakt en werden tijdens De Week van de Goereese Vis verkocht in de restaurants en bij de kantoren van VVV Goeree-Overflakkee. Een deel van de opbrengst is geschonken aan Stichting De Klup. Tijdens de laatste bowlingavond in Recreatiecentrum De Staver van de bowlingklup seizoen 2016-2017 mocht het bestuur een geldbedrag van €250,- in ontvangst nemen. De Klup is erg blij met dit mooie bedrag dat gebruikt zal worden om in 2018 het 30-jarige bestaan van De Klup te vieren met een onvergetelijke dag voor de deelnemers.

Stichting De Klup is sinds 1988 actief is op Goeree-Overflakkee op het gebied van vrijetijdsbesteding t.b.v. mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder. Het speerpunt van De Klup is de deelnemers een fijne, leuke en plezierige activiteit aanbieden in hun vrije tijd. Er zijn 5 klups actief, dit zijn de: Bowlingklup, wandelklup, soosklup, kompjoeterklup en kookklup. Het aantal deelnemers bedraagt 83 personen en de begeleiding is in handen van 28 vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van de activiteiten. De deelnemers betalen een kleine bijdrage om deel te nemen aan de klupactiviteiten en verder draait De Klup geheel op eigen kracht.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!