Geslaagde uitvoering De Vrolijke en Dwarse Fluiters

Artikel geplaatst op: 18-4-2017

MELISSANT - Op 13 april 2017 hebben De Vrolijke en Dwarse Fluiters een geslaagde uitvoering gegeven. Dit muzikaal optreden vond plaats op het podium in de grote zaal van de Melishof te Melissant. De Vrolijke Fluiters Club werd gevormd door de volgende blokfluitleerlingen: Sjanne Herweijer, Marlien Herweijer, Machteld van der Wielen en Anna Reijersen van Buuren. De dwarsfluitleerlingen waren Annelore de Leeuw en Larissa Schaaf. De uitvoering werd gepresenteerd door docente M. de Lange-van Buren. Na een door het publiek goed gewaardeerd, afwisselend programma bleek dat vier deelnemers de tweejarige blokfluitcursus hadden volbracht. Zij ontvingen daarvoor het Vrolijke Fluiters Certificaat. Na de uitvoering kregen alle deelnemers een mooie bloem en konden tevreden terugkijken op een geslaagd optreden. Informatie over muziekles op blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hobo en piano is verkrijgbaar bij Fam. De Lange. Ook voor het laten stemmen van uw piano kunt u hier terecht. Bel 0187-602620 of mail naar aj-delange@kpnmail.nl .


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!