Edudelta horeca bij Toptalentengala

Artikel geplaatst op: 18-4-2017

DEN HAAG/MIDDELHARNIS - Op zaterdag 8 april vond het 'Toptalentengala' plaats in het Museon in Den Haag en was er na afloop een feestelijk galadiner in de Ridderzaal.

150 Nederlandse toptalenten uit het voortgezet onderwijs werden deze dag door staatssecretaris van onderwijs Sander Dekker in de schijnwerpers gezet. De kersverse Skills Talents kampioenen 2017 'Horeca' van Edudelta College Middelharnis werden ook door staatssecretaris Sander Dekker uitgenodigd om bij deze selecte groep aanwezig te zijn. Joëlle Buth, Rik Melissant en Silena de Bakker van Edudelta hadden de smaak te pakken en namen de uitnodiging van staatssecretaris Sander Dekker met open armen aan. Zij namen deel aan de 'Masterclass gastronomie' en zijn de keuken in gegaan onder leiding van niemand minder dan Niven Kunz. Niven (35) is medeoprichter van Dutch Cuisine, waarbij de Nederlandse keuken internationaal op de kaart wordt gezet. Niven is met zijn Michelin sterrenrestaurants meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste Groenterestaurant van Nederland' en won onlangs de 'Restaurant Award 2017'! Joëlle, Rik en Silena keerden na het feestelijke galadiner in de Ridderzaal huiswaarts en met weer een hele ervaring rijker. Het was een leuke en vooral leerzame dag!


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!