Oase Fair

Artikel geplaatst op: 13-04-2017

OUDDORP – Voor de derde keer op rij houdt diaconaal gastenhuis de Oase te Ouddorp de Oase Fair. Zaterdag 22 april, van 9.30-16.00 uur, met vele standhouders en ruim opgezet op het terrein van Bloemenkwekerij Klepper, Oudelandseweg 27 te Ouddorp.

Met een keur aan standhouders, 45 in totaal, diverse activiteiten én een royaal aanbod om de inwendige mens van het nodige te voorzien, is de Oase Fair een gezellig uitje voor het hele gezin. Er is voor elk wat wils: boeken, fotokaarten, bakproducten, kaas, groenten en fruit, kleding, hoeden, modeaccessoires, woondecoratie, tuinplanten, er is een grote rommelmarkt, een koffiehoek, er worden hamburgers klaargemaakt en er wordt patat gebakken. Voor kinderen is er een springkussen en ze kunnen ponyrijden. Daarnaast maakt u voor slechts vier euro kans de eigenaar te worden van een nieuwe fietsendrager met ledverlichting. Elk jaar is de Oase fair een dag vol gezelligheid en ontmoeting. Bovendien steunt u met uw bezoek de Oase. Het diaconaal gastenhuis voorziet dusdanig in een behoefte dat uitbreiding noodzakelijk is. De opbrengst van de fair zal hier dan ook voor worden bestemd. Iedereen is welkom. De fair is overdekt, de toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!