Oase Fair

Artikel geplaatst op: 13-04-2017

OUDDORP – Voor de derde keer op rij houdt diaconaal gastenhuis de Oase te Ouddorp de Oase Fair. Zaterdag 22 april, van 9.30-16.00 uur, met vele standhouders en ruim opgezet op het terrein van Bloemenkwekerij Klepper, Oudelandseweg 27 te Ouddorp.

Met een keur aan standhouders, 45 in totaal, diverse activiteiten én een royaal aanbod om de inwendige mens van het nodige te voorzien, is de Oase Fair een gezellig uitje voor het hele gezin. Er is voor elk wat wils: boeken, fotokaarten, bakproducten, kaas, groenten en fruit, kleding, hoeden, modeaccessoires, woondecoratie, tuinplanten, er is een grote rommelmarkt, een koffiehoek, er worden hamburgers klaargemaakt en er wordt patat gebakken. Voor kinderen is er een springkussen en ze kunnen ponyrijden. Daarnaast maakt u voor slechts vier euro kans de eigenaar te worden van een nieuwe fietsendrager met ledverlichting. Elk jaar is de Oase fair een dag vol gezelligheid en ontmoeting. Bovendien steunt u met uw bezoek de Oase. Het diaconaal gastenhuis voorziet dusdanig in een behoefte dat uitbreiding noodzakelijk is. De opbrengst van de fair zal hier dan ook voor worden bestemd. Iedereen is welkom. De fair is overdekt, de toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!