Eieren zoeken in het Krekengebied bij Ouwerkerk

Artikel geplaatst op: 13-4-2017

OUWERKERK – Op eerste en tweede Paasdag is er een Paasspeurtocht rondom het Watersnoodmuseum. Deelname is gratis, en wie de verborgen aanwijzingen opzoekt en de raadsels oplost, krijgt uiteraard een passende beloning.

Het Watersnoodmuseum heeft zich eens achter de lange oren gekrabd en vervolgens overal in het Krekengebied paaseieren verstopt. De bedoeling is dat iedereen op zoek gaat naar de eieren en de verborgen opdrachten goed uitvoert. Bij iedere opdracht hoort een letter; heb je de juiste oplossingen, dan kun je uiteindelijk met die letters één woord vormen. Als je het raadsel hebt opgelost, wacht je een smakelijke verrassing in het Watersnoodmuseum. De speurtochten zijn gratis verkrijgbaar bij de entree van het Watersnoodmuseum. Het museum is tijdens de Paasdagen tussen 10.00 en 17.00 uur geopend.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!