Eieren zoeken in het Krekengebied bij Ouwerkerk

Artikel geplaatst op: 13-4-2017

OUWERKERK – Op eerste en tweede Paasdag is er een Paasspeurtocht rondom het Watersnoodmuseum. Deelname is gratis, en wie de verborgen aanwijzingen opzoekt en de raadsels oplost, krijgt uiteraard een passende beloning.

Het Watersnoodmuseum heeft zich eens achter de lange oren gekrabd en vervolgens overal in het Krekengebied paaseieren verstopt. De bedoeling is dat iedereen op zoek gaat naar de eieren en de verborgen opdrachten goed uitvoert. Bij iedere opdracht hoort een letter; heb je de juiste oplossingen, dan kun je uiteindelijk met die letters één woord vormen. Als je het raadsel hebt opgelost, wacht je een smakelijke verrassing in het Watersnoodmuseum. De speurtochten zijn gratis verkrijgbaar bij de entree van het Watersnoodmuseum. Het museum is tijdens de Paasdagen tussen 10.00 en 17.00 uur geopend.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!