Open dag bedrijventerrein De Watertoren een zonnig succes

Artikel geplaatst op: 10-04-2017

DIRKSLAND – Een groot succes was het, afgelopen zaterdag, de zonovergoten open dag op bedrijventerrein De Watertoren te Dirksland. Verspreid over de dag, meteen al ’s morgens, hebben honderden bezoekers hun vertier gezocht op het bedrijventerrein. Elf ondernemers zetten hier hun deuren open om iedereen te verwelkomen die een kijkje wilde nemen. En van die gelegenheid werd royaal gebruik gemaakt.

Niet alleen ouderen konden zich laten informeren over uiteenlopende zaken, maar ook voor kinderen was er volop vermaak. Zoals in een formule 1-auto plaatsnemen om met een simulator de racevaardigheden te testen, of genieten van een schuimparty, of abseilen vanuit de watertoren, of zelf een apparaatje in elkaar solderen dat reageert op je eigen stemgeluid.Aardig te vermelden is dat de jongste ondernemers van Goeree-Overflakkee ook meededen aan de open dag. Het zijn de negenjarige Eva Lodder en de tienjarige Arend van Dieren die met hun bedrijf ‘Jevar’ baardaaiers produceren en verkopen. Een product dat ze zelf hebben uitgevonden en ontwikkeld. Het is dan ook niet voor niets dat de burgemeester deze dag ook hen bezocht.Het initiatief voor deze open dag kwam van tbp electronics. Dit bedrijf houdt al 25 jaar een open huis, maar vond het een goed idee om dit nu eens samen te doen met andere ondernemers die op bedrijventerrein De Watertoren gevestigd zijn. In totaal elf ondernemers deden er deze eerste keer aan mee. Die waren allemaal enthousiast over de georganiseerde dag en over de belangstelling die ervoor was. Tijdens een evaluatiebijeenkomst zal binnenkort worden bekeken op welke wijze en op welke termijn het evenement zal worden herhaald.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!