Wethouder Tollenaar: “Windopgave is en blijft een buitengewoon lastig dilemma”

Artikel geplaatst op: 06-04-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Recentelijk plaatste Eilanden-Nieuws een artikel over de komst van meerdere windparken op en nabij Goeree-Overflakkee en hoe een groep bezwaarde inwoners van Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge daartegenover staat. In het artikel lieten namens de bezwaardengroep Ies Hartog en Cees Lambert zich uit over de ‘belasting’ van hun woonomgeving, die aan de zuidrand van het eiland voor een flinke horizonvervuiling zal zorgen. Ze lieten zich ook uit over hoe zij de houding van de gemeente ervaren, met name van de verantwoordelijke wethouder, in hoe die met de inbreng van de bezwaarden omgaat. In het kader van hoor en wederhoor wilde de gemeente liever niet in hetzelfde krantenartikel reageren, maar in een afzonderlijk verhaal. Lees het in onze (abonnee-)editie van vrijdag 7 april.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!