Kunst in de Kaap is geopend

Artikel geplaatst op: 4-4-2017

Op 2 april is de eerste expositie van KunstPlus in de Houten Kaap geopend. Onder de naam 'Kunst in de Kaap', zal KunstPlus iedere twee maanden een nieuwe verrassende expositie verzorgen op Ouddorp Duin. De kunst is te zien in het Strandtheater de Houten Kaap en in de receptie en winkel van het Strand Resort Ouddorp Duin.

Van 2 april tot en met 1 juni exposeren Marja Bergwerff-Van Liere en Marleen van Arendonk hun werk. De kunstenaars exposeren niet alleen ze geven ook regelmatig lezingen en workshops, zoals schilderen, glassieraden maken, fotografie en beeldhouwen. Deze intensieve samenwerking met KunstPlus, past helemaal bij de ambitie van de Houten Kaap om het cultureel aanbod in de omgeving te vergoten. De komende maanden wordt er nog hard verder gewerkt aan de bouw van de theaterzaal van de Houten Kaap, het Strandplein voor evenementen en het restaurant Bij Marc. Op 8 juli zal het theater, plein en het restaurant feestelijk geopend worden met een avond vol muziek, theater, kunst, eten en drinken.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!