Autisoos Let's GO AUT! voor jongeren

Artikel geplaatst op: 22-3-2017

MIDDELHARNIS - Het Jeugd Ondersteuningsteam (JOT) heeft, met ondersteuning door ouders en vrijwilligers, een Auti-soos opgezet. De soos heeft de naam Let's GO-AUT! gekregen en is bedoeld voor jongeren met (kenmerken van) autisme in de leeftijd van 13-20 jaar.

Jongeren tussen 13 en 20 jaar met autisme (of kenmerken daarvan) worden door de autisme soos GO-AUT! ondersteund om hun sociale netwerk te vergroten en in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Ontmoeting staat centraal: Nieuwe vrienden maken; Ruimte voor eigen inbreng; Thema-avonden; Spelletjes. De soos wordt één keer per maand gehouden op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van 'Goed voor Goed' (Kringloopcentrum). Adres: Simon Stevinweg 49 in Middelharnis. De eerst volgende soosavond is op vrijdag 7 april. Heb je interesse? Opgeven kan via info@lets-go-aut.nl. Berichtgeving over de auti-soos is ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/groups/letsgoautmiddelharnis/.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!