In actie voor CliniClowns.

Artikel geplaatst op: 31-3-2017

SOMMELSDIJK - Eén van de CliniClowns van het Ikazia Ziekenuis in Rotterdam werd verrast door een cheque van maar liefst €282,-! Mirthe en Maud van O.B.S. J.C. van Gent uit Sommelsdijk zamelden dit bedrag in door lege flessen in te zamelen en cakejes te bakken en verkopen. De meiden begonnen thuis met bakken maar kregen al snel hulp van de leerlingen van het Edudelta College in Middelharnis. Mirthe en Maud mochten mee komen bakken in de keuken van de school en kwamen met honderden cakejes thuis. Met dit mooie bedrag kunnen de CliniClowns op vele gezichtjes een glimlach toveren!


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!