Ziekenhuis Dirksland neemt afscheid van dr. Van der Velden

Artikel geplaatst op: 28-03-2017

DIRKSLAND – Meer dan dertig jaar was hij als internist aan Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland verbonden. En met oncologie als specialisme was hij in de wijde regio voor velen de arts met wie patiënten in aanraking kwamen als in hun leven de ziekte kanker zich manifesteerde. In 1983 aangetreden, legde hij enkele weken geleden zijn werkzaamheden als internist-oncoloog neer: dr. Paul C. van der Velden (66). Na een in totaal bijna veertigjarig artsenleven neemt hij donderdag 30 maart officieel afscheid tijdens een symposium dat het ziekenhuis hem aanbiedt. Als bestuurder van CuraMare blijft hij nog wel actief. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 31 maart.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!