Ziekenhuis Dirksland neemt afscheid van dr. Van der Velden

Artikel geplaatst op: 28-03-2017

DIRKSLAND – Meer dan dertig jaar was hij als internist aan Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland verbonden. En met oncologie als specialisme was hij in de wijde regio voor velen de arts met wie patiënten in aanraking kwamen als in hun leven de ziekte kanker zich manifesteerde. In 1983 aangetreden, legde hij enkele weken geleden zijn werkzaamheden als internist-oncoloog neer: dr. Paul C. van der Velden (66). Na een in totaal bijna veertigjarig artsenleven neemt hij donderdag 30 maart officieel afscheid tijdens een symposium dat het ziekenhuis hem aanbiedt. Als bestuurder van CuraMare blijft hij nog wel actief. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 31 maart.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!