Vierhandig orgelconcert door Marien Stouten en Jan Peter Teeuw

Artikel geplaatst op: 13-3-2017

GOUDSWAARD - Op zaterdag 25 maart geven de organisten Marien Stouten en Jan Peter Teeuw een vierhandig orgelconcert in de Hervormde Dorpskerk van Goudswaard.

Op het programma staan vierhandige orgelwerken en enkele solowerken. Daarnaast spelen Marien en Jan Peter enkele stukken op orgel en piano, waaronder muziek van hun nieuwe cd 'Joyfull'. Omdat het orgel in Goudswaard een bescheiden een-klaviers instrument is, is het een extra uitdaging voor de musici om juist hier vierhandig te spelen. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk gaat een halfuur voor aanvang open. De verrichten van beide organisten zullen door middel van een beamer op een groot scherm te volgen zijn. De toegang is gratis. Wel is er na het concert een collecte voor de onkosten. In verenigingsgebouw Rehoboth (naast de kerk) is na afloop gelegenheid om koffie en fris te drinken. Daar zijn ook CD's en bladmuziek van beide musici te koop. Meer informatie is te vinden op www.marienstouten.nl en www.janpeterteeuw.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!