Goud voor jubilerende EHBO’er

Artikel geplaatst op: 10-03-2017

MIDDELHARNIS – Tijdens de jaarvergadering van EHBO-vereniging Middelharnis/Sommelsdijk, vorige week donderdagavond, werd één van de leden gehuldigd wegens haar niet minder dan veertigjarige lidmaatschap van de vereniging. Het was Riek Jordaan die deze avond daarom in het zonnetje werd gezet.

In april 1977 behaalde Riek haar EHBO-diploma, zodat ze nu haar veertigjarige jubileum beleeft. Bovendien was het vorig jaar dertig jaar geleden dat ze, in mei 1986, slaagde voor het examen Lotusslachtoffer. Met laatstgenoemde activiteiten is ze vorig jaar gestopt. Langdurig is dus Rieks inzet voor de vereniging en voor de samenleving.“Tussen veertig jaar geleden en nu is er veel veranderd”, zei Paul Hokke namens EHBO Nederland. Hij was donderdagavond speciaal voor Riek naar Middelharnis gekomen, om haar te huldigen. “Als EHBO’er mocht je vroeger meer. Nu gaat het vooral nog om het stabiliseren van het slachtoffer, zorgen dat de toestand niet erger wordt en zorgen dat professionele hulp ter plaatse komt. Met haar jubileum willen we Riek feliciteren en haar bedanken je voor haar veertigjarige hulp aan de samenleving van Goeree-Overflakkee. Wij zijn trots op zulke mensen!”


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!