Trainingsstage KDO-Sport dames

Artikel geplaatst op: 9-3-2017

RIJSSEN - In de voorjaarsvakantie gingen de landelijke wedstrijdturnsters van KDO-Sport op trainingsstage bij Turnschool Rijssen. De meisjes en dames van de N1 t/m N4 en 1e t/m 3e divisie hebben ontzettend hard getraind en dit resulteerde in goede prestaties. Een mooie boost om dit seizoen op verder te bouwen. Aangevuld met sportieve groepsactiviteiten, beleefden ze veel plezier in deze midweek. Met trots kijken ze terug op een geslaagde trainingsstage, mogelijk gemaakt door de sponsoren; Città Romana, Waterbus Haringvliet, Geldvoorelkaar.nl, Inspiranda, Bakkerij de Visser, Supermarkt Coop, Van Loo Advies, Installatiebedrijf van Lenten, Klussenbedrijf Trommel, LM Europe, Bakkerij van der Spoel, Hoekstra Broodjes Expres, Steefit Sporttherapie En Sportmassage, Topits Travel, 0181Training, Happy Music, Hotel Terminus Goes, Aacz en Eetcafe 't Hoeckie. De sponsoren worden door de organisatie bedankt voor hun bijdrage.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!